Slechte Adem is een afknapper

 

 

Slechte adem is lastig om bij jezelf te ruiken, terwijl anderen het wél ruiken. Soms zo erg dat de hele kamer ernaar ruikt en jij ruikt niks. Dit kan natuurlijk je sociale contacten negatief beïnvloeden, omdat het wel het beeld bepaald dat iemand van je heeft.   

Mensen wijzen op hun slechte adem is moeilijk, het is een soort taboe maar toch zou je het moeten doen want je helpt iemand er wel mee.  

Slechte adem heeft niks te maken met knoflook eten of roken en het komt zelden uit je maag. De hoofdoorzaak ligt in de mond, op de tong en tussen de tanden en kiezen. Daar zitten bacteriën en die spoel je niet weg met een glaasje water of met een kauwgommetje, dat is slechts een korte camouflage. Een behandeling bij de mondhygiënist pakt de oorzaak wél aan en verbetert uw mondzorg. Een goede gebitsreiniging met een passend poetsadvies helpen je om zelfcontrole te hebben over je mondgeur. En met een bewust gezonde mond en frisse adem voel je je zekerder in je sociale contacten.wil je meer informatie of gebeld worden voor een afspraak? vul dan ons contactformulier  in.